Ecomed wordt Tristel

 

Beste klant,

Sedert geruime tijd mogen we u tot onze klant en/of gebruiker rekenen, en daar zijn we best trots en dankbaar voor. Creatief samenwerken met u en vele anderen in dit land om nieuwe antwoorden te formuleren op praktijkvragen met betrekking tot infectiepreventie, en meer bepaald m.b.t. de problematiek van high-level desinfectie van semi kritische hulpmiddelen alsook van oppervlakken, is ons jarenlange voorrecht en plezier geweest.

Het is ons dan ook een groot genoegen u de integratie te mogen aankondigen van Ecomed met de Tristel-organisatie (Tristel, Newmarket, VK). Deze gaat in vanaf 19 november jl.. Deze grote stap is voor ons het logische en organische gevolg van een intense en jarenlange samenwerking met Tristel rond de introductie destijds van hoog niveau desinfectie-oplossingen op basis van chloordioxide.

In die zin is het niet overdreven om te zeggen dat we – samen met u – de pioniers waren van wipe-based high-level desinfectie.

Zoals we weten, was deze nieuwigheid destijds revolutionair. In die mate dat we vandaag zichtbaar navolging krijgen door anderen. Maar onze basisfilosofie blijft:

  • een verfrissende en eenvoudige aanpak dankzij de unieke en gevalideerde chloordioxide-technologie;
  • met Tristel-oplossingen desinfectieprotocols coherent, volledig en veilig houden.

Aan ons, u bijzonder te danken voor het gegeven vertrouwen en voor de moed die u destijds opbracht om met deze nieuwe technologie aan de slag te gaan. Dat we met Tristel meer dan ooit actueel zijn, bewijst nu ook het groeiende besef dat hoog niveau desinfectie noodzakelijk is voor:

  • endocavitaire echosondes (rectale, vaginale, …);
  • de behandeling van oppervlakken gecontamineerd met Clostridium difficile, norovirus, enz.;
  • elke invasieve thermogevoelige sonde, met of zonder werkkanaal (ORL/KNO, manometrie, pH-metrie, cardiologie, ophtalmologie, urologie, radiologie, ..).

En dus kondigt zich vanaf nu een nieuw hoofdstuk aan, waarbij we nog beter en sneller onze oplossingen kunnen aanpassen aan uw noden.

Anders gezegd, Ecomed is niet langer uw exclusieve distributeur van Tristel producten. Wij zijn Tristel en maken nu deel uit van een familie die actief is in de hele wereld. Startend natuurlijk met het land van oorsprong, het Verenigd Koninkrijk, maar daarnaast actief in Rusland, China, Hongkong, Singapore, Australië, Nieuw-Zeeland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, ….

Voor u, beste klant, verandert er op het administratieve vlak niets.

Op een dag zullen we niet langer Ecomed heten, maar zullen we gewoon Tristel als onze naam en logo dragen.

Onze ploeg op het terrein blijft natuurlijk even enthousiast en professioneel actief in haar dagelijkse opdracht u maximaal te helpen, te adviseren, en bij te staan.

Deze samenwerking werd gerealiseerd vanuit een industriële logica, maar vooral ook vanuit de gezamenlijke wil en overtuiging om samen sterker te staan met directe lijnen binnen de wereldwijde organisatie en snellere toegang tot alle relevante informatie en wetenschap die voor u van belang is.

Onze geschiedenis schrijft zich dag per dag, en we zijn u bijzonder erkentelijk en trots voor wat we samen met u op infectiepreventievlak al bereikt hebben. We kijken er naar uit samen met u deze uitzonderlijke reis verder te zetten.

Tot uw dienst en hopelijk tot binnenkort!

Van harte,

Bart Leemans
Directeur Ecomed
Directeur Tristel plc

Deel dit artikel:

Bart Leemans

Dit bericht is geschreven op 7 januari 2019 door Bart Leemans.

Over Bart Leemans

Overzicht artikelen geschreven door Bart

©2020 tristel.com - Ontwikkeld door RobONTWERPT in samenwerking met Joyce Wever